De VloerenperiodiekerOver mij

Sinds een jaar of 14 (10 jaar als ZZPer)  ben ik werkzaam in het periodiek vloeronderhoud op de meest voorkomende vloeren en in het reinigen van meubilair bijv. bureau- en restaurantstoelen als ZZP er.

Ik heb voor verschillende  opdrachtgevers mooie grote (reeds 10 jaar alle vloeren bij museum Corpus bij Leiden) en kleine (Apotheek Regentesse te Den-Haag en bij particulieren )  projecten mogen uitvoeren en dat zal en wil ik ook graag blijven doen.

In mijn netwerk heb ik een behoorlijk aantal mede ZZP ers en bedrijven  met ieder zijn eigen specialisme op het gebied van periodiek onderhoud waarmee ik ook de grotere projecten aankan als een team en voor kleinere projecten ben ik in het bezit van professionele apparatuur om de klus alleen te klaren.

Zelf ben ik ook in het bezit van een VCA diploma.

Waar ik heel veel ervaring in heb dat zijn kinderdagverblijven, kantoren, zorginstanties en scholen.

Tevens kan ik u van dienst zijn op het gebied van kauwgom verwijderen uit het straatbeeld maar ook uit bijvoorbeeld tapijt

Ik doe dit onder de naam Gumfighter.

Voor u kan het interessant zijn op financieel gebied omdat ik als ZZPer  geen hoge overheadkosten heb kan ik voor scherpe prijzen mijn diensten aanbieden.

Ik werk ook gewoon op zaterdag misschien goed om te weten toch?

Graag maak ik met u een afspraak om te zien waarmee ik u van dienst zou kunnen/mogen zijn.

Met vriendelijke groet en graag tot snel.

Ruud

Tel:06-52093331